СЕРЖАНИ

СЕРЖАНИ

ул. Земеделска 41
София,
България
23.2236654
42.7223449
UserLikes
Име: СЕРЖАНИ
Адрес: София, ул. Земеделска 41
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.serjani.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Мебелен обков
Дейност:

Мебелен обков

Ключови думи: сержани, мебелен обков, закачалки, дръжки, крака

За нас

Фирма Сержани ООД е с основна дейност производство на мебелен обков. Производството започва през 1991г., първоначално като Едноличен търговец, а по късно собствениците Жанета Сайтова и Сергей Сайтов създават дружеството Сержани. Фирмата е специализирана в изработката на малки изделия в малки серии. Мебелният обков включва производството на закачалки, дръжки, крака и декорации. Също така се предлагат различни букви, цифри, сувенири и плакети.


Всички изделия са произведени от масивен месинг - материал даващ гаранция за здравина и качество. Обработен добре месингът придава на изделията несравним блясък, изящество и топлина. Голяма част от производството заема изработката на изделия по индивидуални проекти. Това е благодарение на технологията, много гъвкава, даваща бързи и добри резултати за малки серии. В зависимост от тенденциите на пазара и желанието на клиентите, произведените детайли се предлагат с различни декоративни покрития - стар месинг, никел, сатен и т.н.


През 2006г. фирма Сержани ООД изгради нова производствена база. Това даде възможност за по - добро технологично оборудване, за подобряване качеството и организацията на производството и най - важно затваряне на цикъла - от материал до готово изделие.


Фирмата има капацитет за извършване на услуги като:
• готови изделия по поръчка;
• изработване на отливки и заготовки от месинг и алуминий;
• шлайфане и полиране на детайли;
• нанасяне на повръхностни покрития - никел и сатен;


Благодарение на натрупаният опит - повече от 18 години, и желанието за подобряване на технологията, Сержани ООД се стреми да предлага на своите клиенти все по - добри и качествени продукти, все по - коректно и надеждно партньорство.





 

Открийте ни в Google+